HCN - Choceň 5:6pp.

23.09.2012 06:46

16.9. 18:00                HC NÁCHOD - HC Choceň 5:6 po prodl. ( 2:2, 1:1, 2:2, 0:1)

V 1. přípravném utkaní, v rámci Metuje Cup, nestačil Náchod na loňského přeborníka Pardubického kraje a prohrál s ním těsně 5:6 po prodloužení.

Náchod vstoupil do utkaní aktivněji a dokázal si vytvořit několik šancí, ale poté přišly momenty hostujícího týmu z Chocně, který v rozmezí dvou minut, mezi 13. a 15., dokázal odskočit na dvoubrankový rozdíl. Minutu na to ale domací Náchod zopakoval obdobnou situaci a v 17.minutě bylo srovnáno. Ve druhé třetině byl Náchod opět o něco lepší, ale golově vyšly týmy opět na stejno, když oba dokázaly přidat po jednom gůlu. V posledním dějství se konečně dostal HCN do vedení, Choceň dokázala o několik minut později srovnat, ale že to bylo divoké utkaní, co se golů týká, dokázal hned minutu na to hráč Náchoda, když dostal domací opět do vedení. Ale poslední gólovou tečku v základní hrací době si nechali Choceňští hráči na závěr utkaní, v kterém Choceň srovnala s pomací nařízeného tresného závěru. V prodloužení působila lépe Choceň, která nevyužila přesilovku a když už vše směřovalo k samostatným nájezdům, tak udeřila naposledy. Přesných 30 vteřin před koncem "nastavené" pětiminutovky.

Utkaní nabídlo hodně utočné hry plné šancí i gólu, za Náchod se představily nové tváře a to především v brance a v obraně. V příštím utkaní by měli být k dizpozici už i další posily či hráči, kteří chyběli.

Divácka návštěva nebyla nijak slavná, necelá 100 diváků sledovala 1.zápas Náchod v této sezóně, mezi kterými byla i hrstka fanoušků z Chocně, čitající zhruba 10 členů, kteří po celý zápas vytrvale povzbuzovali svůj tým.

https://www.youtube.com/watch?v=-EHzKRPMyJ8 - Odkaz na video ze zápasu, v kterém je zachyceno vyrovnání Chocně ze sam. nájezdu.

 

 

Branky : Petr (Šejnoha), Hudeček (Pánek), Šejnoha (Leeder, Petr), Burdych (Šejnoha), Petr, vyloučení : 6 : 3, navíc Prachař T. (Choceň) OK, využití 0 : 2, střely : 27 : 36, rozhodčí : Zeman - Janovský, Řezníček J., diváci : 80

Sestava : Kolbaba, (Mertlík) – Dostál, Pánek, Pavlík, Burdych, Michel, Macháček (do 30. min.), Špetla (do 50. min.) , Vondřejc, Hudeček, Leeder, Šejnoha, Petr, Horčička, Pinkava, Jurča (všichni 3 do 55. min.) (hcnachod.cz)

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.