HCN - JIČÍN 7:4

02.11.2011 21:19

HC NÁCHOD - HC JIČÍN 7:4 (1:0, 5:0, 1:4)

Povzbuzen nedělní výhrou nad Vrchlabím se představil HCN opět na domácím ledě. A byli to právě domácí, kteří od začátku udávali tempo. I přesto si Jičín zahrál přesilovky, jednu dokonce 5 na 3. Na gól se čekalo do 13. minuty, potom držel hosty jejich golman Svoboda.

Záčátek 2.třetiny nabídl 2 slepené goly, které se vešli do 77 vteřin a to byl impuls pro Svobodu, který hájení klece přenechal brankářské dvojce. Ta se držela do závěru 2. třetiny, v kterém ovšem inkasovala 3 goly během 2 minut. 

Do 3.třetiny se nastupovalo jen z povinosti, neboť o vítězi bylo rozhodnuto. To možná vedlo k polevení našich, kteří sice po 1. inkasované brance ještě odpovědeli 7.gólem, ale to bylo z naši strany vše. Potom Jičín korigoval a nakonec se mu podařilo vyhrát poslední dějství 4:1.

Škoda závěru utkání, Jirka Navrátil si určitě zasloužil méně obdržených golů, ale hlavní jsou 3 body. Gólově se dnes dokázalo prosadit na naši straně celkem 7 hráču. Postupně skorovali: Komárek, Pavlík, Vondřejc, Škoda, Petr, Šejnoha a Hrabica.

Do třetice všeho dobrého - HCN se v přístím utkání představí opět na domácím ledě. Soupeř ze Semechnic by neměl být žádnou překážkou, nováčci si ještě nepřipsali žadný bod a plní zatím roli outsidera.

Fans: Dnes žádná sláva, po atmosféře s Vrchlabím to šlo o nějaký ten level dolu. Přišlo nás nějakých 30, ale možná středa(většinou bývají slabší) nebo jasný průběh zápasu zapříčinili to, že jsme nebyli tolik slyšet.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.