HCN - Nový Bydžov 3:4 na nájezdy+VIDEO

10.11.2010 21:25

Když dal Drašnar ve 4.min rýchlý gol,vše nasvědčovalo hladkému průběhu s výsledkem 3 bodů pro HCN,bohužel byl opak pravdou..HCN sice pokračoval v dobývání bydžovské branky,ale marně..naopak z čista jasna přišlo v 17.min. vyrovnání..výsledkem 1:1 skončilo 1.dějství.

Ale opět to byl Náchod,který šel v úvodu třetiny do vedení, velká chyba bydžovského obránce znamenala vedení 2:1 ve prospěch domácích.HCN chtěl vedení zvýšit a tak po většinu doby operoval v obraném pásmu Bydžova,ovšem hostující brankář nebo nepřesnost náchodských utočníků držela skóre 2:1..a tak přišel na řadu Nový Bydžov,26. a 35.minuta znamenaly 2 goly v náchodské síti a neuvěřitelné vedení týmu z Nového Bydžova,který do tohoto zápasu získal v minulé a dosavadní sezoně pouhé 3 body !

Budu se opakovat,ale opět to byl HCN,kterému vyšel úvod třetiny,v té 3. stihnul Leeder vyrovnat už v 19.vteřině..po tomto golu jsme se zvedli a silně tlačili,ale opět ta snaha vyšla vniveč.Bydžov dokázal nerozhodné skore udržet do konce zápasu,včetně následného prodloužení a vynutil si nájezdy,v kterých skoroval 2x,oproti Náchodu,za který se trefil pouze Chudý..

Shrnutí: Prohra s Bydžovem v domácím prostředí je velký zklámaní,není to 1.utkání,ve kterém jsme měli na výhru,ale s tím se nemůže nikdo uspokojit. HCN má na to,aby hrál na uplné špici..ale nutno si uvědomit,že pokud se vybojuje nadstavba,kterou si zahraje prvních 6 týmů,tyto body budou anulovány..což ovšem znamená,že po zbytečné ztrátě s Pakou a Bydžovem to chce získavat body s lepšími týmy..velká zkouška příjde ve středu,přijede vedoucí tým ligy,Dvůr Králové..

FANS: Dnes nás bylo slyšet,řekl bych,že tak 40 lidí dorazilo do kotle,tak si to proti Dvoru zopakujeme!

VIDEO: www.youtube.com/watch?v=alyggNpMZ6k      Jedna z neproměněných šancí HCN

              www.youtube.com/watch?v=byBnNSqSZWk   Jediný gol HCN v sam.nájezdech (Chudý)

              www.youtube.com/watch?v=QbDwSuK_PjA   Rozhodující sam.nájezd 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.