HCN - PARDUBICE 1:8 + VIDEO

23.09.2012 22:11

 23.9.  18:00                         HC Náchod - ZH Pardubice 1:8 (0:1,1:2,0:5)

V druhém utkaní v rámci Metuje cupu zavítal hokej opět do "Tichého dolu", kde změřily síly týmy, které si z prvních zápasů odnesly těsnou porážku.

Ze začátku to bylo spíše opatrnější utkaní, do vedení šli Pardubice a vyhráli tak první třetinu rozdílem jediné branky. Na začátku dalšího dějství Náchod dokázal srovnat, ale to bylo z jeho strany vše. Hosté stihli přidat další 2 branky a šli do poslední třetiny s vedením 3:1. Jako v minulém utkaní, bylo opět nařízeno proti Náchodu trestné střílení, nutno podotknout, že zcela oprávněně. Exekutor "vykoupal" domacího brankáře a poslal hosty do vedení 4:1. To byl nejspíše moment, který definitivně rozhodl utkaní. Náchod poté kupil chyby, zejména ve středním pásmu, kde ztrácel mnoho puků, z čehož pramenily další góly hostů, kteří v poslední třetině zvítězili rozdílem třídy a ovladli ji v poměru 5:0. Což znamenalo debakl pro domácí HCN s konečným výsledkem 1:8.

Pardubice byly po většinu utkaní aktivnější, hokejovější a hlavně efektivnější, a tak si z Náchoda zaslouženě odvaží 3 body. Náchod již tuto středu zavítá na horký led Jaroměře, kde změří síly s domacím týmem. V poslední době se Náchodu moc v Jaroměři nedaří, po dnešním výkonu to bude nejspíše ještě těžší. Nezbývá nic jiného, než věřit, že se naši hráči chytnou a hlavně se vyvarují velkému množností obdržených branek, jelikož počet obdržených golů za 2 domací zápasy činí hrůzných 14 "kousků". Ale jedná se zatím pouze o přípravu, důležitější utkaní HCN teprve čekají, čímž je ale nechci obhajovat, výkon z dnešního utkaní byl tristní.

FANS: Na dnešní utkaní zavítal poměrně velký množství fandů, vhledem k povaze utkaní. V jeden moment bylo možno napočítat dobrých 20 lidí v kotli, kteří hlavně během druhé třetiny tlačili domací tým kupředu. Bohužel marně. Hned z úvodu poslední třetiny bylo velice pravděpodobné, že se bude utkaní dohrávat, jelikož svého vítěze už prakticky mělo. Celkovou návštěvu bych odhadl na 50 diváků.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBsBBhRkUAg <- VIDEO Z UTKANÍ

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.