HCN - TŘEBECHOVICE 5:8

07.02.2011 11:50

HC NÁCHOD - SK TŘEBECHOVICE 5:8 ( 0:2, 2:1, 3:5 )

Bylo k vidění utkaní typické pro celou tuto sezonu. Zbytečné goly po kiksech v obraně, nevyužíte 100% šance v útoku. Začátek zápasu, který Náchodu uteče, poté dlouhé a namáhavé dotahovaní, které se povede, ale netrvá dlouze a tým během pár minut příjde o celé utkání. Poté za rozhodnutého stavu v závěru ještě zkoriguje skóre, ale na zápase to nemůže nic změnit. 

Zmar našeho týmu dokumentuje počet střel, který se podle autora článku o zápase na ofic. stránkách HCN dostal na 47:26 ve prospěch Náchoda. S týmem z Třebechovic jsme tak prohráli i 3. utkání v této sezoně, přitom Třebechovice v nadstavbě dokázali porazit z 10 zápasů pouze 2x Dvůr Králové, jinak všech zbylých 8 utkání prohráli a skončili suveréně na posledním místě, nemyslím si tak, že by to byl soupeř, který je nad naše síly. O tom, že nastoupíme proti Třebechovicím bylo jasné už 2 týdny před tímto zápasem, ale ani tak se asi týmu nepodařilo dostatečně připravit na zápas.

Většina věrných fanoušků v kotli už věřila ve výhru po mizerných výkonech v základní části, ale tyto výkony se tu opět projevili. Skoro nikdo si to nedokáže vysvětlit, co že se to s týmem děje. Největší zodpovědnost za výsledky týmu nese trenér, který podle většiny neměl pro náš tým přínos, spíše naopak. Myslím si, že na svůj názor mají fanoušci právo.

Další nepříjemná věc je ta, že se vlastně ani v průběhů bojů o 5.-8. místo neví, zda se bude zřizovat nižší soutěž a týmy mimo první šestku jsou ohroženy. Doufejme tak, že se náš tým v odvetě konečně zvedne a dokáže hrát více produktivně v útoky a v obraně se vyvaruje zbytečných chyb, jelikož tým Třebechovic k poražení je !

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.