JAR - HCN 4:3

25.11.2010 10:05

 

HC JAROMĚŘ 4 : 3  HC NÁCHOD

 

 1.tř.: HCN byl od začátku utkání aktivnější a vypracoval si dost golových přiležitostí,na začátku 5.min udeřil Komárek a poslal HCN do vedení,bohužel v 10. min HCN iknasoval v oslabení a dalším golem o 12.sec později dovršil vedení Jaroměře Krause. Poté byla hra vyrovnaná a výsledkem 2:1 skončila 1.tř. ( Náchod se bude muset obejít bez Šotoly,který byl vyloučen do konce utkaní)

 2.tř.:  O vyrovnavající branku se postaral na začátku 25.min - kapitán V.Vondřejc..bohužel golem "do šatny" strhnul vedení na stranu Jaroměře Vejman,který skoroval v čase 39:26

 3.tř.:  Hned v 1.minutě vyrovnal svým druhým golem Vlasta Vondřejc ! 55.min Hamáček 4:3.

 Náchod sice v úvodu vedl,ale po 2.inkasovaných golech během 12.sec rázem prohrával. I přes Vondřejcovo vyrovnání ve 2.tř.,šli domácí do vedení golem v poslední minutě,2.golem v 1.min. poslední třetiny srovnal Vondřejc,ale v 55.min. rozhodl Hamáček a poté se během 5min .postupně nechali vyloučit 3 hráči našeho týmu,takže už bylo prakticky nemožné srovnat skore.

V utkání si Náchod opět vylámal zuby na brankáři soupeře,jmenovitě na Ježkovi,který ještě v minulé sezóně kryl záda našemu Jirkovi Navrátilovi,jako brankářská dvojka.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.