Jaroměř - HCN 3:0

23.10.2011 22:18

HC JAROMĚŘ - HC NÁCHOD 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

I v 3. utkání dostal Náchod 1.gol, tentokrát jen o pár minut později, než ve Dvoře. Postupem času se ale začal dostávat do hry,z čehož pramenili gólové příležitosti které ovšem vždy ztroskotaly na domácím brankářovi nebo na nepřesném zakončení. Jaroměř po celý zápas hrozila z nebezpečných breaků a nedá se říct, že by si vítězství nezasloužila. V dnešním utkání držel naděje našeho týmu na úspěch Jirka Navrátil, který přes inkasované 2 branky vychytal řadu dalších šancí Jaroměře. Náchodu se moc nedařilo ani v početní výhodě, jak při přesilovce 5 na 4 , tak i dokonce 5 na 3 nebyl potřebně nebezpečný a nedokázal dostat domací pod tlak.V posledním dějství zůstal po souboji za brankou ležet Hrabica, který se po pár minutách ošetřovaní poroučel z ledu za pomoci svých spoluhráču, doufáme že se nejedná o žádné vážnější zranění a do příštího zápasu bude fit.

Náchod tak v 2. zápase po sobě nezískal žadný bod a se 3 body okupuje 8.příčku. V dalším utkání se představí doma a bude hostit vedoucí celek soutěže - HC STADION VRCHLABÍ. Utkaní se odehraje v neděli 30.10. od 17 hodin.

 

Fans : K dnešnímu utkání nás dorazilo do Jaroměře cca 20, fandili jsme po celý zápas a dá se říct, že jsme vytvořili našemu týmu domácí prostředí, neboť domácí kotel až na bubnování a kopaní do plotu moc slyšet nebyl. Vroubkem na tomto výjezdu je závěr zápasu, při kterém si pár členů z našeho kotle "nesedlo" s pořadatelem, následně jedním fanouškem.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.