Nová Paka - HCN 3:4 na nájezdy+VIDEO

07.11.2010 20:49

Od 1.minuty plnil HCN úlohu favorita a vytvářel si gólové příležitosti.V 8.min. přišla 1.branka,kterou vstřelil Drašnar. HCN kontroloval hru a zdálo se,že stavem 0:1 první třetina skončí,ale v čase 19:50 dokázal krásnou tečí zvýšit opět Drašnar.

Ve 2.třetině jsme byli velmi často vylučováni a v polovině třetiny přišlo snížení na 1:2. O necelé 2.min déle přišlo dokonce vyrovnání,když se za domací trefil Martinec.Po tomto golu se hra velmi vyrovnala a dokonce mohla jít Paka do vedení.

3.třetina začla opatrně,ale postupem času se HCN záčal tlačit do útočného pásma,kde si vytvářel golové šance,Paka zase hrozila rychlými protiútoky.Čas utíkal a zdálo se,že se půjde do prodloužení,ale v 58. strhnul vedení na naši stranu Šotola,který se trefil nádherně.Paka odvolala brankáře a HCN mohl rozhodnout do prázdné branky,bohužel se nepodařilo. Pouhých 9sec. před koncem utkání byl vyloučen náš hráč,což znamenalo přesilovku 6na4,vhazovalo se v našem obraném pásmu,puk se po buly odrazil od hokejek do vzduchu,spadl mezi hráče,kde se lépe orientovali domáci a posunuli přihrávkou kotouč před branku,osamocenému Šebkovi,která neuvěřitelně vyrovnal. 2 vteřiny dělily HCN od 3 bodů.

Následovalo 5min. prodloužení,v kterém byl HCN jasně lepším týmem,bohužel bez golového efektu.Rozuzlení muselo přijít v podobě samostatných nájezdu.v 2.seriích se nepodařilo skorovat ani jednomu střelci. Na řadu přišla 3.serie nájezdů,když se k nájezdu rozjel Komárek,nádherně si položil brankáře a do prázdné klece skóroval,tento nájezd rozhodl o 2 bodech pro HCN,neboť v posledním nájezdu trefil domáci hráč tyč.

HCN byl v utkání lepší,ani jednou neprohrával,bohužel byl často vylučovaný,i tak ho dělilo od vítězství 2 vteřiny. Ale nakonec dolužité 2 body potují "domů" a v případě,že se dostaneme do TOP 6 a Paka ne,ten ztracený bod nebude muset mrzet.

Fandilo nás 10,lidí celkem asi 100.

VIDEO: www.youtube.com/watch?v=Md1LJVWHj54         GÓL na 2:3

              www.youtube.com/watch?v=ctZFVhgJW6A          GÓL na 3:3

              www.youtube.com/watch?v=5rGKP10-k6o          Rozhodující nájezd

              www.youtube.com/watch?v=ZZykBJNObnw   Děkovačka

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.