Nováč - HCN 4:3

09.12.2010 08:03

Utkání mělo začít v 18h,ale kvuli špátnemu stavu ledu v prostoru modré čáry se začlo s více,jak hodinovým zpožděním.

V úvodu se HCN dostal do golových šancí,což se ale poté začlo obracet a Jirka Navrátil předváděl skvělé zákroky,které drželi HCN v zápasu.I tak měl v 15.min. po faulu ujíždějícího Hudečka možnost trestného střílení,ovšem Bláha v brance domácích nedovolil skorovat.1.tř skončila bezbrankovou remízou.

Ve 2.tř dal za Náchod vedoucí gol Pišta ve 24.min. Poté se během 10 min. musel HCN 3x bránit v oslabení,což se mu podařilo,ovšem 36.min. obrana zapomněla na uplně volného Řeháka před naší bránou,který suveréně skoroval.I po druhé třetině byl stav vyrovnaný a sice 1:1.

3.třetina nabídla rychlý gol Náchoda,když se už v 17.sec trefil Verner. Na začátku 47.min si vzal trenér domácích oddechový čas a o minutu déle vyrovnal domácí Ježek na 2:2. V 54.min zasáhl Jakl holí našeho hráče do obličeje a způsobil mu krvavé zranění,což zapříčinilo vyloučení na 2+2 minuty.V této přesilovce si Náchod vytvořil tlak a brankář domácích měl co dělat,ale po střele Jurči,která prošla za jeho zády už nic neudělal a Náchod se tak 3 a pul minuty před koncem utkaní dostal do vedení 3:2. na konci 57.min byl vyloučen Verner za údajný krosček,který viděl snad jen rozhodčí.Přes minutu se Náchod úspěšně bránil,potom přišla bohužel přihrávka,kterou dojel tesně před Navrátilem novoměstský Chmelák a potřetí v zápase NM vyrovnalo. Aby toho nebylo málo,po 61 vteřinách strhl vedení na stranu domácích Janoušek. V utkáni se potom už nic vážnějšího nestalo a v zápase,v kterém se hrálo prakticky o postup do "TOP 6" rozhodlo NM až v uplném závěru.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.