TŘE - HCN 4:2

03.12.2010 00:01

HCN nedokázal bodovat ani v Třebechovicích,čímž si zkomplikoval postup do nadstavby,vzhledem k tomu,že má Paka v dalším zápase N.Bydžov,je nutné za každou cenu bodovat,nejlépe za 3 body.

TŘEBECHOVICE - HCN 4:2 (1:1,1:0,2:1)

K včerejšímu utkání není potřeba žádný velký komentář. Třebechovice předvedli vynikající výkon a zaslouženě vyhráli. To, že utkání skončilo pouze 2:4 je především zásluha Jirky Navrátila v brance. Bez maximálního nasazení a plnění taktických pokynů se takový soupeř jakým byly včera Třebechovice  nedá porazit. Bohužel někteří hráči toto do dnešního dne ještě nepochopili! Teď nás čeká velice těžké utkání s Hronovem, kde musíme bezpodmínečně bodovat a zachovat si naději na účast ve finálové šestce. Tomáš Hynek – trenér mužstva HC Náchod.

 

 S Náchodem tradičně bojovné utkání s řadou neproměněných šancí na obou stranách. Naši hráči by se měli nad zahazováním vyložených brankových šancí zamyslet! Tento luxus by se nám nemusel vyplatit. Někteří hráči si musí uvědomit, že musí hrát hokej a ne diskutovat s rozhodčími, nechat se zbytečně vylučovat a oslabovat svoje mužstvo. V utkání dlouho nebylo rozhodnuto, až v závěru se nám podařili vstřelit dvě branky a strhnout zasloužené vítězství na svoji stranu. Hosté ještě snížili v přesilové hře na 4:2, ale to na stavu utkání nic nezměnilo. Hráčům děkuji za bojovnost. Tomáš Hruška - trenér mužstva SK Třebechovice.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.